Hévíz Hotels

Médiaajánlat

  1. linkmegjelenés feltételei
  2. ismertető feltöltése
  3. reklám banner elhelyezése az oldalon

  • a linkmegjelenés feltételei

A www.hevizhotels.hu weboldalon a linkek elhelyezése ingyenes, ha megfelelnek a linkajánlási
kritériumoknak, melyek a követezőek:

  1. soproni vagy Sopron környéki szálláshely
  2. önálló honlap (kizárólag a szálláshelyre létrehozott webhely, nem címjegyzék pl: demo-time, cegjegyzek.info.hu, hotels.hu, szallasjegyzek.hu stb. aloldal) Ha nincs ezeknek a feltételeknek megfelelő honlapja, akkor javasoljuk, hogy a tigaman webdesignal, vagy más honlapkészítő céggel készítessen.
  3. csak linkelhelyezés estén, viszontlink elhelyezése a szálláshely weboldalán, mely a www.hevizhotels.hu -ra mutat.

  • ismertető feltöltése

A www.hevizhotels.hu weboldalon a kategóriákhoz tartozó linkek mellé lehetőség van rövid ismertető feltöltésére. Az ismertető tartalma maximum 250 karakter bemutatkozás, cím, webcím, telefonszám, egy fotó amely 90×65 pixel méretben jelenik meg, és új ablakban 600×400 pixel méretben nyílik meg. Az ismertető elhelyezésének
díja 9990 Ft / év. Az ismertetők a jelentkezés sorrendjében kerülnek feltöltésre.


  • reklám banner elhelyezése az oldalon

A www.hevizhotels.hu weboldalon a fejlécben 468×60 pixel méretben lehetőség van
reklám banner elhelyezésére. A banner a swww.hevizhotels.hu minden magyar nyelvű aloldalán megjelenik. A banner ára 8.000 Ft./hó, 40.000 Ft.+ /6 hónap, vagy 80.000 Ft.+ áfa/év. A banner elkészítésének költsége 3000 Ft.+ áfa. Ha legalább 6 hónapra rendeli meg, akkor ezt átvállaljuk.

A www.hevizhotels.hu weboldalon a fejlécben 234×60 pixel méretben lehetőség van reklám banner elhelyezésére. A banner a www.hevizhotels.hu minden magyar nyelvű aloldalán megjelenik. A banner ára 5.000 Ft.+ áfa/hó, 25.000 Ft.+ áfa/6 hónap,vagy 50.000 Ft.+ áfa/év. A banner elkészítésének költsége 3000 Ft.+ áfa. Ha legalább 6 hónapra rendeli meg, akkor ezt átvállaljuk.

A www.hevizhotels.hu weboldalon a jobb oldalon, 120×240 pixel méretben lehetőség van
reklám banner elhelyezésére. A banner a www.hevizhotels.hu minden magyar nyelvű
aloldalán megjelenik. A banner ára 6000 Ft.+ áfa/hó, 30.000 Ft.+ áfa/6 hónap, vagy 60.000 Ft.+ áfa/év. A banner elkészítésének költsége 3000 Ft.+ áfa. Ha legalább 6 hónapra rendeli meg, akkor ezt átvállaljuk.

Ha valamit nem ért, vagy kérdése van, írjon e-mailt az info@sopronhotels.hu címre, vagy az impresszumban található bármelyik elérhetőségre.

A www.hevizhotels.hu fenntartja a jogot a külső weboldalra mutató linkek bejelentés nélküli eltávolítására, és a weboldal szerkesztési elveinek megváltoztatására.